Home-page

De Hofstad Dammers

Per 1 april 2023 zijn De Hofstad Dammers en Damclub Den Haag gefuseerd. De naam van de nieuwe vereniging is Damclub Hofstad.

Damclub Hofstad

Clubavond donderdag vanaf 19.30 uur

Clubgebouw

Tijdelijk locatie vanwege renovatie:
SOS-Kwieksport
Bentelostraat 100
2545 NT  DEN HAAG


Tijdelijk gesloten locatie vanwege renovatie:
Ontmoetingscentrum Morgenstond
1e Eeldepad 3a
2541 JG  DEN HAAG
Zodra de renovatie is voltooid en we weer gebruik kunnen maken deze locatie is de clubavond op dinsdag vanaf 19:30.


clublocaal De Hofstad Dammers

De Haagse Damclub 'De Hofstad Dammers' is een vereniging die al meer dan 90 jaar bestaat

De club speelt het gehele jaar op donderdagavond in Ontmoetingscentrum Morgenstond, 1e Eeldepad 3a te Den Haag en kent ongeveer 30 leden.

Het clublocaal is open iedere donderdag vanaf 19.00 uur. Naast de open interne competitie worden er ook andere activiteiten georganiseerd zoals sneldammen en trainingen. In de externe competitie spelen 3 teams, waarvan een team in de Eerste-klasse van de KNDB (Koninklijke Nederlandse Dam Bond) uitkomt en twee teams in de Hoofd- en Eerste-klasse van de ZHDB (Zuid-Hollandse Dambond). Hieruit blijkt al dat bij onze vereniging een ieder terecht kan, goede en minder goede dammers.

Dat Damclub De Hofstad Dammers meer is dan een vereniging op de donderdagavond, blijkt uit het feit dat er een groot aantal toernooien worden gespeeld door onze leden. Ook het persoonlijke contact met elkaar is zeer belangrijk voor onze vereniging, het wel en wee gaat onze allen aan.

Tot zover een korte introductie van Damclub De Hofstad Dammers Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd eens vrijblijvend op donderdagavond langskomen. U moet zijn bij: Ontmoetingscentrum Morgenstond, 1e Eeldepad 3a te Den Haag.
Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Jaap van Hal (voorzitter): tel. 06 - 37 73 44 48, Frans van de Velde (vice voorzitter): tel. 070 - 368 97 32 of Dion van Bommel (secretaris): tel. 0174 - 270 457.

clublocaal De Hofstad Dammers